SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

Bakan Selçuk’tan Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Numanoğlu’na çağrı

Bakan Selçuk’tan Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Numanoğlu’na çağrı
Bu haber 24 Aralık 2020 - 11:32 'de eklendi. 345.924 kez görüntülendi.

Haber:Elif Demir

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde tablet bilgisayarla ders çalışan “Hasan Hüseyin” isimli öğrencinin fotoğrafını paylaşarak Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Kemal Varın Numanoğlu’na çağrıda bulundu.

Bakan Selçuk, ”Harran’dan Hasan Hüseyin’in tableti ulaşmış. Çalışma masasını da meslek liselerimiz yapıp gönderir mi? Ne dersiniz Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü :)” ifadelerini kullanırken, Numanoğlu,

”Sayın Bakanım, Mesleki ve teknik eğitim ailesi olarak talimatlarınız doğrultusunda salgın sürecinin başından bu yana üretimlerimizle her zaman halkımızın yanında olduk. Uzaktan eğitim sürecindeki öğrencilerimizin gereksinimleri için de gecemizi gündüzümüze katmaya hazırız. Bünyesinde mobilya ve iç mekan tasarımı alanı da olan ve adeta fabrika gibi çalışarak okul sıraları üreten Şanlıurfa Karaköprü GAP MTAL Harran’daki Hasan Hüseyin’in çalışma masasını önümüzdeki haftaya kadar üreterek ulaştıracak. Mesleki eğitim ailesi olarak saygılarımızı sunarız.” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA