Selçuk, Elazığ ve Malatya’ya 5 milyon lira daha kaynak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, özel bir televizyon kanalında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
Bakan Selçuk, Elazığ ve Malatya’ya 5 milyon lira daha kaynak aktaracaklarını belirterek şunları söyledi:
“Temel ihtiyaçların karşılanması için ilk etapta 8 milyon kaynak aktardık bu vakıflara şu ana kadar. Ek olarak da önümüzdeki hafta 5 milyon lira daha kaynak aktarılacak. Sosyal yardımlaşma vakıflarına aktarıyoruz onlar da dağılımı illerde gerçekleştiriyor.”
kaynak:TRT HABER
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İspanya Sağlık Turizminde 2026 Hedeflerini Büyütüyor
Dr. Ali Yükseloğlu, Türkiye’nin 2026 Sağlık Turizmi Vizyonunu Açıkladı
ABD Başkanı Trump: “Soğuk hava koşulları nedeniyle Putin’e bir hafta saldırma dedim, kabul etti”
ABD-İran krizinin ortasında Türkiye’de kritik görüşme! MSB: “Bölgede çatışma istemiyoruz”