SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

Başkan Samancı `dan Ramazan ayı mesajı

Başkan Samancı `dan Ramazan ayı mesajı
Bu haber 23 Nisan 2020 - 8:32 'de eklendi. 471.868 kez görüntülendi.

ABDULLAH YİĞİT-AĞRI
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, Ramazan Ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Samancı mesajında şu görüşlere yer verdi;
Başı Rahmet, Ortası Mağfiret Sonu ise Cehennem Azabından Kurtuluş Olan, On bir ayın sultanı Ramazan ayına ulaşabilmenin sevinci içerisindeyiz. Ramazan ayı her şeyden önce; paylaşmanın, sevginin, beraberliğin, aynı zamanda nefsimizi terbiye etmenin ön plana çıktığı, bütün inananlar için çok özel bir aydır.

Dileğim odur ki, mübarek Ramazan ayı, Ülkemize ve Orhangazi ilçemize bereket ve huzur getirsin. Güzel ahlakın en üst mertebede uygulayıcısı ve tamamlayıcısı Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V)’in bereketini ve güzelliğini müjdelediği bu mübarek ayda, kardeşliğin ve hoşgörünün en üst seviyede yaşanacağına inancım sonsuzdur.

Tüm İslam Alemi olarak idrak edeceğimiz bu Ramazan Ayında İslam coğrafyasında yaşanan acıların, zulümlerinin son bulmasını birlik ve beraberlik içinde İslam kardeşliğinin daim olmasını; ayrıca terör le mücadele de canları pahasına görev yapan kahraman güvenlik güçlerimize bu mübarek ayın feyzi ile Cenabı Allah’tan (c.c.)yar ve yardımcı olmasını diliyorum.

Bu vesile ile başta Konyalı hemşehrilerim olmak üzere bütün İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutlar ; rahmet, mağfiret ve kurtuluş iklimi Ramazan ayının bütün müminler ve insanlık için gerçek anlamda iyiliğe ulaşma adına daha güzel bir hayatın ve dünyanın inşasına vesile olmasını yüce Allahtan Temenni ederim.

Tüm insanlığın kovit-19 salgınıyla karşı karşıya kaldığı bugünlerde vefat eden vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet hastanelerimizde tedavi gören vatandaşlarımıza Yüce Rabbimden Acil şifaalar diliyorum. Mübarek ramazan ayını fırsat bilerek yapılacak dualarımızın kabul olmasını diliyor, Rahman ve Rahim olan Cenab-ı Allah’ın başta İslam alemini ve tüm insanlığı bu illetten kurtarmasını

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA