Pişkin sözler: Öldürmek isteseydim öldürürdüm

09 Aralık 2021 - 20:53 'de eklendi ve 4.696 kez görüntülendi.
resim

19 Eylül’de Antalya’da ustasını ekmek bıçağıyla rehin alan garson korku dolu anlar yaşatmış, sigortasının yapılmadığı gerekçesiyle böyle bir şeye giriştiğini söylemişti. Söz konusu davanın görülmesine başlandı ancak mahkeme, sanığın akıl sağlığının yerinde olup olmadığına dair sağlık raporu alınmasına karar vererek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Kamil Tarık A.’nın verdiği ifadede, ”Ne yaptığımı bilmiyordum. Öldürme kastım yoktu, öldürmek isteseydim öldürürdüm” dediği belirtildi.

Antalya Manavgat 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasına sanık Kamil Tarık A. tutuklu bulunduğu Alanya Cezaevi’nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katılırken, müşteki Lütfü Salma, sanık avukatı ve yakınları salonda hazır bulundu. Kimlik tespitinin ardından söz verilen sanık Kamil Tarık A., iş yerinde yaklaşık 1 ay önce çalışmaya başladığını belirterek, “Ben uyuşturucu bağımlısıydım. 10 yıldır uyuşturucu kullanıyordum. Son zamanlarda psikolojik sorunlar yaşıyordum. Ailem beni doktora götürmek istedi, ben gitmedim. Manavgat’a hem uyuşturucu bağımlılığımdan kurtulmak hem de aileme maddi destek olmak amacıyla geldim” dedi.

”MÜŞTEKİDEN ÖZÜR DİLİYORUM”

Olaydan önce iş yerinde tartışma yaşandığını iddia eden sanık Kamil Tarık A., “Benim arada sigortamı yapmadılar. Ben bir hafta önce ayrılmak istedim bana sinkaflı sözler söylediler. Orada tartıştık, insanlar üzerime gelmeye başladı. Ben kendi canımı kurtarmak için rehin aldım” dedi.

mynet

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.