Bakan Soylu’dan dikkat çeken çıkış!

İçişleri Bakanlığı, 2023 Plan ve Bütçe Komisyonu’nda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Bakan Soylu, Mersin Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Adana Seyhan Belediyesi, İstanbul Ataşehir Belediyesi’nin, terör örgütlerine neler yaptıklarını haftaya basın toplantısıyla açıklayacağım.” ifadelerini kullandı. Öte yandan Bakan Soylu ile HDP’li vekiller arasında gerginlik yaşandı.

Engin Özkoç, Bakan Soylu’ya, Neden haftaya açıklıyorsun, burada açıkla.” diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine Soylu, Sana o keyfi bu akşam yaşatmayacağım, önümüzdeki hafta yaşatacağım. dedi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan İspanya’ya Yeni Atama
Mustafa Uslu Hakkındaki Soruşturmada Sessizlik Tepki Çekiyor
Alanyaspor – Fenerbahçe Maçı Özeti ve Tüm Önemli Anları