SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

2022’nin Parlayan Yıldızı Zeynep Eren

2022’nin Parlayan Yıldızı Zeynep Eren
Bu haber 26 Aralık 2022 - 13:28 'de eklendi. 174.234 kez görüntülendi.
2022’nin Parlayan Yıldızı Zeynep Eren
  

Başarılı sunucu, etkinlik organizatörü genç iş insanı Zeynep Eren 2023 yılında etkinlik sektöründe çok önemli işlere imza atmaya hazırlandıklarını söyledi.

10 PARMAĞINDA 10 MARİFET

Çok yönlü yeteneği ve birikimi, organizasyon ve iletişim yetkinliği, kendine özgü sunum tarzı gibi yeteneklerinin yanı sıra pozitif enerjisi ve güzelliğiyle dikkat çeken genç iş insanı Zeynep Eren 2022 yılını başarıyla tamamlayarak 2023’e hazırlanıyor.

İSTENEN PARAGRAFTAN SONRA ÇIKAN MOBİL REKLAM ALANI – 1

Genç yaşına rağmen adeta 10 parmağında 10 marifet dedirten başarılı iş insanı ,başta Youtube’de Cine5 TV ekranlarında yayınlanan Söke Söke Futbol adlı programı olmak üzere sahne ve spor sunumlarının aranılan ismi olmayı başardı.  Sporun güzel yüzü olarak bilinen ve merak edilen isimlerden olan Zeynep Eren Golden Palm Dergimize 2023 yılı hedeflerini açıklayarak şunları dile getirdi:

HEDEFİMİZ GENÇLER VE KADINLAR

Türkiye nüfusunun en önemli bölümünü gençler ve kadınlar oluşturuyor. Özellikle gençlik ve kadınlar üzerine çalışmalar yeni yılda bizim en önemli hedefimiz. Hali hazırda yaptığımız kadın futbol turnuvaları yine tam gaz devam edecek. Öte yandan yeni farkındalıklar için Gençlik zirveleri ve projeleri üzerine çalışmalara başladık.  Spor organizasyonları sunumlarımız bu yılda da devam edecek. Bir çok daldan değişik teklifler alıyorum ama kendi branşlarımızda çalışmayı benimsiyorum. Ben şimdiden 2023’e bomba gibi gireceğimizi ifade edebilirim

Zeynep Eren Kimdir ?

21 Ağustos 1996 Kocaeli doğumlu. 2 kardeşin en büyüğü olan Zeynep Eren Çocukluk yıllarından itibaren voleybol, badminton ve masa tenisi ile ilgilendi. Babasının sevdirmesiyle birlikte spor ve futbol kariyerine yönelen Eren İlkokul ve liseyi Kocaeli’de,  üniversite eğitimini de Sakarya Halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünde tamamladı. Üniversitede de organizasyonlar ve konserler düzenleyerek sunuculuk yaptı. 2020 yılında Raşit Bağzıbağlı ile En Şık Benim isimli programa yarışmacı olarak katıldı ve oldukça ilgi çekti. Freelance modellik yapmaya başlamasıyla birlikte kendisi markası için çalışmalar yapıyor

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA