SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

Uzm. Dr. Bağış, ‘Tabiplerin sesi olacağız’

Uzm. Dr. Bağış, ‘Tabiplerin sesi olacağız’
Bu haber 13 Temmuz 2020 - 13:29 'de eklendi. 198.132 kez görüntülendi.

Şanlıurfa Tabipler Odası Başkanlığı seçimlerine sayılı günler kaldı. Mevcut yönetimin tabiplerin gerçek manada haklarını koruyamadığını söyleyen Uzman Doktor Ziya Bağış, tabipler odasının siyasi kimlikten çıkartılarak gerçek manada tabiplerin haklarının savunucusu olacağını söyledi.
Hafta sonu yapılacak olan tabipler odası seçiminde yeni ve dinamik bir şekilde hazırlanan kadrolarıyla adaylığını açıklayan Kap Damar Cerrahı Uzman Doktor Ziya Bağış, tabipler odasına taze kan olarak geldiklerini ve odanın bu taze kana ihtiyacı olduğunu söyledi.
Dr. Bağış, seçimlerin ardından ilk etapta doktorların her alanda haklarını gerçek manada savunacaklarını ve bunu herhangi bir siyasi görüşle değil, siyasetten uzak ve gerçek manada hizmet anlayışı içerisinde gerçekleştireceklerini kaydetti.
Dr. Bağış, tabiplerin son zamanlarda odanın faaliyetlerinden faydalanamadığını mevcut yönetimin ise doktorların haklarını savunamadığının altını çizerek; “Şanlıurfa tabipler odasında son zamanlarda birçok hekimin oda işleyişinden şikayetlerinin ardı arkası kesilmemiştir. Oysaki Ulu Önder Mustafa Kemal’inde dediği yüce bir söz vardır, ‘Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz’ diye. Evet Türk hekimleri gerçek manada hizmetlerin en güzelini hak ediyor.


Tabipler Odasının hizmetlerinden faydalanması gereken hekim arkadaşlarımız maalesef hak ettiği bu değeri maalesef son zamanlarda hiç alamıyor ve bununla beraber hekimler aynı zamanda odaya bile gitmek istemiyor. Birçoğu oda işleyişinin bile artık ne şekilde olduğunu bilmediklerini belirtiyor.
Biz göreve geldiğimiz zaman odayı gerçek kimliğine döndürerek, siyasetten uzak, hekimlerin evlerin ve hastanelerinden sonraki adeta mekanları haline getireceğiz. Tüm haklarının peşine sonuç alıncaya kadar düşeceğiz. Gerçek manada tabip odası hizmetlerinin verilmesini sağlayacağız. Tüm hekimlerimize bunun sözünü ben başta Doktor Ziya Bağış olmak üzere yönetim kurulumuz adına söz veriyorum.” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA