Hamile hemşireye saldırı anları ortaya çıktı

19 Ocak 2022 - 12:25 'de eklendi ve 4.365 kez görüntülendi.
resim

Başakşehir Çam ve Sakura Devlet Hastanesi’nde pazartesi günü, hamile hemşire Gülhan D. hasta yakınlarının saldırısına uğramış, hamile denilmesine rağmen saldırganlar vurmaya devam etmişti. Saldırı anları o sırada hastanede olan bir kişi tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde hamile hemşire Gülhan D.’ye saldırı anları cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

UÇAN TEKME ATTI

Başakşehir Çam ve Sakura Devlet Hastanesi’nde pazartesi günü, hamile hemşire Gülhan D. hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Saldıranlardan Rıdvan Koçyiğit, koşarak hemşire Gülhan D.’nin yüzüne uçan tekme attı. Saldırganlar tekmeden sonra yere yığılan Gülhan D.’ye saldırmaya devam ettiler.

Screenshot_23

Screenshot_26

mynet

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.