SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

Avcılar’da Görkemli Düğün: Ahmet Özer, Mertcan ve Raperin Çiftinin Nikâhını Kıldırdı

Avcılar’da Görkemli Düğün: Ahmet Özer, Mertcan ve Raperin Çiftinin Nikâhını Kıldırdı
Bu haber 13 Ekim 2024 - 1:00 'de eklendi. 457.683 kez görüntülendi.

Muazzam Düğün Töreni Sanat Camiasını Bir Araya Getirdi!

Avcılar’da düzenlenen muhteşem düğün törenleri, sanat camiasını ve yerel yönetimi bir araya getirdi. Sanatçı Mehmet Öndül’ün oğlu Mertcan ile Raperin çiftinin nikâh merasimi, Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer tarafından kıldırıldı. Törende Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara nikah  şahitlik etti

Yaklaşık 1500 davetlinin katılımıyla gerçekleşen düğün, büyük bir coşkuyla kutlandı. Sanat dünyasının önemli isimlerinin yer aldığı etkinlikte, muhteşem bir müzik ziyafeti sunuldu. Ünlü sanatçılar, sahne alarak konukları eğlendirdi.

Düğün merasiminde konuşan Prof. Dr. Ahmet Özer, genç çiftin mutluluğunu paylaştıklarını belirterek, onların huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diledi. “Bugün burada, sevgi ve mutluluğun paylaşıldığı bir korunmuşuz” dedi.

Sanatçı Mehmet Öndül, etkinlik sonrasında katılan tüm katılımcılara teşekkür ederek, bu özel günde yalnız kalmayan tüm sanatçı dostlarına da minnettar olduğunu ifade etti. Aile ve arkadaşlarının bir arada yaşadığı sevinç, bu güzel günü daha da özel kıldı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA