Avrupa’daki Bingöllü İş İnsanları, Berlin’de Buluşuyor

29 Nisan 2025 - 10:15 'de eklendi ve 484.663 kez görüntülendi.
resim

Avrupa’daki Bingöllü İş İnsanları, Berlin’de Buluşuyor
Avrupa’da yaşayan Bingöllü iş insanları, birlik ve beraberlik adına büyük bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. İngiltere’nin Londra şehrinden iş insanı Ömer Fırat, Almanya’dan iş insanları Mehmet Kaplankıran ve Cemal Cılbır ile Finlandiya’dan iş insanı Veysi Sanır’ın öncülüğünde düzenlenecek olan “Avrupa Bingöllüler İş İnsanları Dayanışma Gecesi”, 24 Mayıs 2025 tarihinde Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleştirilecek.

Saat 20.00’de başlayacak etkinlikte, Avrupa genelinde yaşayan Bingöllü iş insanları, siyasetçiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli bir araya gelecek.
Gecenin amacı; gurbette yaşayan Bingöllüler arasında dayanışmayı güçlendirmek, kültürel bağları pekiştirmek ve iş dünyasındaki tecrübe paylaşımlarını artırmak olacak.

Organizatörler, Avrupa’nın dört bir yanındaki Bingöllü hemşehrilere seslenerek bu anlamlı buluşmaya katılım çağrısında bulundu.
Birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneğinin sergileneceği bu özel gece, aynı zamanda yeni iş birliklerine de kapı aralayacak.

Avrupa Bingöllüler İş İnsanları Dayanışma Gecesi, sıcak sohbetlerin, dostlukların pekişeceği ve memleket hasretinin bir nebze olsun dindirileceği özel bir akşam olacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.