SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

Bahçeli’den erken seçim yanıtı

Bahçeli’den erken seçim yanıtı
Bu haber 13 Ekim 2020 - 12:06 'de eklendi. 454.630 kez görüntülendi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Kılıçdaroğlu’nun seçim isteği sipariş ve hezeyandır. Seçimin zamanında yapılmasından yanayız.” dedi.

Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun erken seçim açıklamalarıyla ilgili, “Kılıçdaroğlu ne oldu da seçim diye tutturdu? Kılıçdaroğlu, her şeyin vakti var, sabret, beklemesini bil. Kılıçdaroğlu’nun seçim isteği sipariş ve hezeyandır. Seçimin zamanında yapılmasından yanayız. 2023’te cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.” dedi.

Aynı zamanda gündemi değerlendiren Bahçeli;'”Ülke olarak zor bir gündemle karşı karşıyayız. Dağlık Karabağ’da Ermeni mezalimi devam etmektedir. Akdeniz’de deniz yetki alanı tartışması ve KKTC’deki Cumhurbaşkanlığı seçimi devam etmektedir. Suriye’deki hain saldırı ve sabotajlar devam etmektedir. Covid-19 salgının neden olduğu sıkıntı ve belirsizliklerin dalga boyu artmaktadır.Türkiye ile Yunanistan, Türkiye ile Fransa arasındaki kırılgan ilişkiler, irtifa kaybı yaşamaktadır. Türk mallarına yönelik ambargolar uygulanmaktadır. Bunlar yetmiyormuş gibi, ülkemizin siyasi tansiyonu yükseltilmektedir. Seçim beklentileri dillendirilirken, ekonomiyle ilgili iftiralar propaganda malzemesi olarak kullanılmaktadır.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA