SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

Ceylan Ertem’de tepki gösterdi!

Ceylan Ertem’de tepki gösterdi!
Bu haber 12 Aralık 2020 - 16:36 'de eklendi. 335.567 kez görüntülendi.

Haber:Özlem Aslantürk

Şarkıcı Ceylan Ertem, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından müzisyenlere destek amacıyla verilecek 1000 TL’ye tepki gösterdi!

Ertem Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ”Meslek birliklerinden mailler geldi. Bir proje üretip kültür bakanlığına gönderiyoruz, Karşılığında bakanlık projeyi değerlendiriyor, Bunca uğraşın sonunda hesabınıza bin tl yatıyor. Sokak müziği yaparım, olmadı börek çörek pişirir satarım, o bin lirayı almayı gururuma yedirmem.
Bin tl elbette birkaç fatura, belki bir borç geri ödemesi, belki çoluk çocuğumuzun masrafı için fena olmaz. Ancak mart ayından bu yana, yani 10 aydır işsiz kalmış müzisyen ve şarkı yazarları için bu meblağ utanç verici. Üstelik ne zaman işlerimize geri döneceğimiz de belirsizken
Bir kez daha başkaları adına utandım. Bin tl, bir sadaka gibi… Kiranı ödeyemezsin, 1 ay dahi geçinemezsin. Hiç bir anlamı olmayan bir hareket. Tek anlamı; ‘biz müzisyenlere yardım etmedik mi ettik’ diyebilmek. Yerseniz.” ifadelerini kullanarak isyan etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA