SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan döviz kuru açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan döviz kuru açıklaması
Bu haber 31 Aralık 2021 - 13:56 'de eklendi. 21 kez görüntülendi.

Erdoğan döviz kuruyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan “Kurun yıl sonu hesap kapatmaları sebebiyle bugünlerde tekrar oynamaya başlaması, geçici bir durumdur. Yılbaşından itibaren kurun bu hafta başındaki gibi makul seviyede istikrar kazanacağını değerlendiriyoruz. Döviz kurlarında ani iniş çıkışlar yaşanmaması için tedbirlerimizi aldık, alıyoruz.” dedi. Erdoğan ayrıca, Vatandaşlardan yastık altı altınını sisteme sokmasını beklediğini ifade etti.

VATANDAŞLARA ‘ALTIN’ ÇAĞRISI

Tasarruf yöntemi olarak altını tercih eden vatandaşlarımızı, ellerindeki bu değeri finans sistemimize dahil etmeye çağırıyoruz.”
Yastık altında tutulan 5 bin ton altının ne kadarını ekonomimize kazandırabilirsek ülke ve millet olarak gücümüz o derece artacaktır.

Kurdaki dalgalanmanın cazibesine kapılanlar nasıl bunun acı faturasıyla yüzleştiyse aşırı fiyat artışına tevessül edenlerin durumu da farklı olmayacaktır.

Vatandaşlarımızdan ve iş dünyamızdan ülkemizin bu tarihi atılımına destek vermelerini beklediğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum.

mynet

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA