SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

Faruk Gergerlioğlu cezaevine gönderildi

Faruk Gergerlioğlu cezaevine gönderildi
Bu haber 03 Nisan 2021 - 17:20 'de eklendi. 43.625 kez görüntülendi.

HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu, dün tutuklanmasının ardından apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Gergerlioğlu, hastanedeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün Sincan Cezaevi’ne gönderildi.

Hakkındaki kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle milletvekilliği düşürülen HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu Ankara’da gözaltına alınmıştı. Gergerlioğlu, daha sonra göğüs ve kalp ağrısı sebebiyle Ankara Şehir Hastanesi’ne kaldırılmış, burada anjiyo operasyonu gerçekleştirilmişti.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Son olarak ise Gergerlioğlu’nun hastaneden çıkarılarak Sincan Cezaevi’ne gönderildiği öğrenildi. HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya ve Avukat Bışar Alınak, Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun Sincan Cezaevi’ne götürüldüğünü doğruladı.

AYHAN BİLGEN İLE AYNI KOĞUŞTA KALACAK

Edinilen bilgiye göre Ömer Faruk Gergerlioğlu cezaevinde bir süre karantina koğuşunda tek kalacak. Gergerlioğlu’nun daha sonra görevinden uzaklaştırılan Kars Belediyesi Eş Başkanı Ayhan Bilgen ile aynı koğuşta kalması bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

Hakkında kesinleşmiş papis cezası olduğu gerekçesiyle milletvekilliği düşürülen Ömer Faruk Gergerlioğlu dün akşam evinden gözaltına alındı. Adliyede tutuklama işlemi yapılan Gergerlioğlu, göğüs ve kalp ağrısı şikayetiyle ve hastane doktorunun anjiyo önerisiyle hastaneye kaldırılmıştı.

HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu cezaevine gönderildi

K

KAYNAK

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA