SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

Feyzanur’un ölümüyle ilgili ailenin avukatından açıklama!

Feyzanur’un ölümüyle ilgili ailenin avukatından açıklama!
Bu haber 02 Ocak 2021 - 17:14 'de eklendi. 319.874 kez görüntülendi.

Haber: Özlem Aslantürk

Gaziantep’te lise öğrencisi Feyzanur S., yılbaşı gecesi 7’nci kattaki evlerinin balkonundan düşerek yaşamını yitirmişti.

Feyzanur’un sosyal medya hesabından 17 Ağustos 2020 tarihinde yaptığı, ”Bana bir gün ulaşılamazsa kaçmamışımdır kaybedilmişimdir, ben bir yerlerden aşağı atlamam. Allah korkum var benim ama biri atmıştır, uyuşturucu kullanmam, zorla verilmiştir. Bir gün hashtaglerden biri olursam bulunacak kılıfların hiçbirini yapmam hakkımı arayın” paylaşımı sosyal medyada gündem olmuştu.

Bunun üzerine aile avukatı yaptığı açıklamada, “Lise öğrencisi kızımız Feyzanur S., annesi, babası ve kardeşlerinin evde olduğu halde terastan düşerek vefat etmiştir. Baştan itibaren adli makamlar olayı titizlikle takip etmekte ve incelemektedir. Kamuoyunun yanıltıcı ve gerçeğe uygun olmayan haberleri ailenin acılarını daha da ağırlaştırmaktadır. Kızımızın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ön otopsisi yapılmış ve ailesine defin için teslim edilmiştir” ifadelerini kullandı ve cinayet ihtimalinin olmadığını belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA