SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

Gelecek Partisi Konya İl Kadın Kolları Muhtaç Ailelere yardım

Gelecek Partisi Konya İl Kadın Kolları Muhtaç Ailelere yardım
Bu haber 17 Nisan 2020 - 15:17 'de eklendi. 115.115 kez görüntülendi.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL –ÖZEL HABER
GELECEK PARTİSİ Konya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Söylemez ve yönetim kurulu üyeleri Konya ilinde yapmış olduğu Örnek davranıştan dolayı kadınların sevgisini kazanıyorlar.

GELECEK PARTİSİ Konya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Söylemez, Kanal7haber Haber Müdürü Gazeteci Abdullah Yiğit `e İl yönetim kurulu üyeleri ile yardıma muhtaç aileleri ziyaretin detaylarını anlattı.

Başkan Söylemez, Bugün Yönetim kurulu arkadaşlarımız ile beraber ilimizde bulunan Yardıma Muhtaç Ailelerini evlerinde ziyaret ettik. Gerçekten yardıma muhtaç insanlar var ilimizde bizde yönetim kurulu üyelerimizin gücünün yettiği kadar Gıda Yardımı, Elektrik Faturalarını ve Bir Miktar Para Yardımında bulunduk. Bire bir aileleri ziyarete ederek. Gerçekten yardıma muhtaç aileleri herkesin yardım etmesini temenni ediyorum. Çünkü bugün onlar ise belki yarın bizde olabiliriz belki biz onların yerinde bile olabiliriz. Onun için her kes gücünün yettiği kadar yardım etmesi lazım. Tüm Zenginler yardıma muhtaç ailelere yardım ederse. Ülkemizde fakir bir kişi kalmaz. Bu günlerde hepimizin birlik ve beraberlik için yardımlaşma içinde olmamız lazım. GELECEK PARTİSİ Konya İl Kadın Kolları il Başkanlığı Olarak her zaman ilimizde bulunan yardıma muhtaç ailelerin yanında olacağız……

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA