SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

Kebabın imparatoru Urfalı Hacı Usta Beylikdüzünde 3 şubesini aştı

Kebabın imparatoru Urfalı Hacı Usta Beylikdüzünde 3 şubesini aştı
Bu haber 12 Ekim 2022 - 2:02 'de eklendi. 95.711 kez görüntülendi.

İstanbul’da kebap denince ilk akla gelen yerlerden biri şüphesiz Urfalı hacı usta . Özellikle  cumartesi pazar günleri İstanbul’un dört bir yanından yüzlerce insan kebap yemek için Beylikdüzün deki şubeye akın ediyor. Mis gibi kebap kokularının sokaklara taştığı beylikdündek’i en bilinen ve sevilen adreslerini sizler için derledik.

Kebapçı Ustası Urfalı Hacı Usta Hasan Çiçekler  kebap işi bizim işimizdir diyor
Porsiyon açısından sizi oldukça memnun edecek. Gidenlerin müdavimi olma sebebi ise Urfa kebabı. Kesinlikle denemelisiniz. Yemeğin üzerine bir de künefe yemeyi unutmayın.
Çok samimi bir mekân. Çalışanlar da oldukça güler yüzlü. Yemekten önce gelen meze ikramının yanındaki sıcak ekmekler, müşterilere gösterilen ilginin bir yansıması. Karışık kebabını  ve ciğer kebabını mutlaka denemelisiniz.
Müşterilerine gösterdikleri ilgi, yemeklerinin lezzeti ve bol ikramlarıyla bir başka mekân da Kebapçı Urfalı hacı usta. Fıstık kebabını ve beytiyi yemelisiniz diyor tartışmasız İstanbul’da en iyi kebap yapan yerlerden biri. Yanında, bakır bardaklarda gelen açık ayrandan içmeyi ve künefe yemeyi unutmayın.
İstanbul’da bu konuda en iyilerden biri de kesinlikle, URFALI HACİ USTA. Gidenin muhakkak bir daha gitmek istediği bu mekân, sade ve ferah dekorasyonuyla da akılda kalıyor. Kapıda hemen Urfalı Hacı Usta Hasan Çiçekler karşılıyor güler yüzlü hemen hoş geldiniz diyor yemediğimi yedirmem diyor özelikle kendi elleriyle masaları süslüyor ikramlarını sergiliyor Kendisine başarılar diyoruz  gitmek isterseniz adresi alta bırakıyorum

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA