SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

Lübnan Başbakanı Diyab’dan ilk açıklama

Lübnan Başbakanı Diyab’dan ilk açıklama
Bu haber 10 Ağustos 2020 - 21:10 'de eklendi. 340.062 kez görüntülendi.

Lübnan Başbakanı Diyab, Beyrut Limanı’ndaki patlamanın devlet yönetimindeki kronik yolsuzluğun sonucu olduğunu belirterek, “Ülkenin kurtarılması için bir kapı açmak istiyoruz, bu nedenle de hükümetin istifasını duyuruyorum” dedi.
Lübnan Başbakanı Hassan Diyab, Bakanlar Kurulunun ardından Başbakanlık binasında düzenlediği basın toplantısıyla istifasını açıkladı.

Ülkedeki siyasi güçlere tepki dolu ifadeler kullanan Diyab, “Yaşanan bu felaket devlet yönetimindeki kronik yolsuzluğun sonucudur. Daha önce yolsuzluğun devletin tüm kademelerinde var olduğunu söyledim. Bugün ortaya çıkıyor ki yolsuzluk sistemi devletten büyüktür, devlet söz konusu yolsuzlukla mücadele edemiyor” değerlendirmesinde bulundu.
KAYNAK:TRT HABER

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA