SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen’den Sağlık Çalışanlarına Büyük Sürpriz

Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen’den Sağlık Çalışanlarına Büyük Sürpriz
Bu haber 01 Ocak 2021 - 17:44 'de eklendi. 233.351 kez görüntülendi.

Haber:Merve Demir

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs sebebiyle uzun süredir büyük fedakarlıkla çalışan sağlık çalışanları yeni yıla sürprizle girdi. Manisa 112 Acil Çağrı Merkezinde görevli personel, Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen ve Saruhanlı Anadolu Lisesi Felsefe Öğretmeni Hüseyin Türker’in bağlama eşliğinde söylediği türkülerle moral buldu. Yılbaşı gecesinde bir yandan bağlama çalınırken, diğer yandan da 112 çalışanları görevlerine devam etti.

Manisa’da 7 kurumdan 45 kişinin nöbetçi olduğu Manisa 112 Acil Çağrı merkezindeki personele sürpriz yapan Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, çok zor bir yılı geride bıraktıklarını belirterek,  “Biliyorsunuz çok kötü bir yılı geride bıraktık. Maalesef hatırlamak istemeyeceğimiz ölçüde karanlık bir 2020 yılını geride bıraktık. Bu akşam 2021 yılına giriyoruz. Benim bildiğim ilk kez bir sokağa çıkma kısıtı var bu gece. Herkes evinde ailesiyle beraber yılbaşını geçiriyor. Buna rağmen bugün siz görevinizin başında olarak  büyük bir fedakarlık yaparak oluşabilecek acil durumlar karşısında vazife aldınız hepinize çok teşekkür ediyoruz. Emniyet mensuplarımıza, Jandarma, AFAD, İtfaiye, Vefa Grubu, Sağlık ve tüm 112 çalışanlarına teşekkür etmek için size küçük bir jest yapalım istedik. Sevgili Hüseyin Hocam sizleri rahatsız etmeden çalışmalarınıza engel olmadan sizlere arzu ettiğiniz şarkıları seslendirecek. Çok güzel mutlu yeni bir yıl olsun inşallah bu sene. Hepinize kolaylıklar diliyorum” dedi.

Bağlama eşliğinde konser veren Hüseyin Türker, çağrı merkezinde konser vererek değişik bir deneyim yaşadığını belirterek, “Vali Yardımcımız ‘Böyle bir sürpriz yapar mısın’ diye sordu. Ben de neden olmasın dedim. Sonuçta buradaki personel aylardır, bizim için fedakarca çalışıyor. Bu yüzden işi icra etmek bizim için bir görevdir.” ifadelerini kullandı.

Manisa 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Ali Dedeler’in de yer aldığı organizasyonda Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen’in jestiyle büyük bir şaşkınlık yaşayan ve moral bulan 112 çalışanları ise kendilerine yapılan jestin çok hoşlarına gittiğini, çok yoğun geçen bir yılın ardından yeni yıla moralli girmenin kendilerini fazlasıyla mutlu ettiğini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA