SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

Mehmet Kızıl’dan 10 Nisan Polis Bayramı Mesajı

Mehmet Kızıl’dan 10 Nisan Polis Bayramı Mesajı
Bu haber 10 Nisan 2020 - 6:13 'de eklendi. 148.332 kez görüntülendi.

ABDULLAH YİĞİT –İSTANBUL
Kızıl Group Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Mehmet Kızıl, ‘Türk Polis Teşkilatı’nın 175. Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kızıl, milletin huzur ve güven içerisinde hayatını sürdürebilmesi için polisin özverisi kadar, vatandaş olarakta herkesin üzerine görev ve sorumluluğun düşmekte olduğu ifade etti.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümünü kutlayan Kızıl, “Türk Polis Teşkilatı, 175 yıllık köklü geçmişiyle cennet yurdumuzun, şanlı bayrağımızın ve aziz milletimizin yılmaz koruyucusu ve savunucusu olarak üstün bir hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

Emniyet teşkilatımız; kendisini sürekli yenileyen, gelişen teknolojileri en iyi şekilde kullanan, yüksek disiplin anlayışına sahip personeli ve modern donanımıyla ülkemizin göz bebeği kurumlarından biridir. Özellikle son dönemlerde terörle mücadele de, devletimizin bütünlüğüne yönelen her türlü tehdit ve tehlikelere karşı kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması gibi görevlerde büyük başarılara imza atarak, bağrından çıktığı aziz milletimizin gönlünde taht kurmanın da haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA