Mezoled Aşılama Nedir ?

10 Mayıs 2024 - 22:34 'de eklendi ve 474.958 kez görüntülendi.
resim

Egali Clinic, Saç Bakımında Yenilikçi Bir Yaklaşım Sunuyor: Mezoled Aşılama

Egali Clinic, saç bakımında son teknoloji ve yenilikçi yöntemlerle hizmet sunan bir klinik olarak dikkat çekiyor. Son dönemde popülerlik kazanan Mezoled aşılama, saçın ihtiyacı olan minerallerin, proteinlerin, aminoasitlerin ve trombositlerin bir arada uygulandığı bir bakım ve tedavi protokolü olarak öne çıkıyor.

Saçın bağışıklık sisteminin çöktüğü durumlarda, seyrelme, dökülme, kopma ve kırılma gibi sorunlarla karşılaşılabiliyor. Bu sorunların ortadan kaldırılması için Egali Clinic, FDA tarafından onaylı üç tedavi protokolünü bir arada uygulayarak Mezoled aşılama yöntemini sunuyor. Bu protokoller şunlardır:

1. İ.v. yolla mineraller, proteinler ve aminoasitlerin verilmesi.
2. Dermapenle ozonlu PRP (Platelet-Rich Plasma) uygulaması.
3. Saç lazeri tedavisi.

Uygulama süresi yaklaşık olarak 1 saat sürmektedir ve tamamen ağrısız bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Başarılı sonuçlar elde etmek için minimum 8 maksimum 15 seansın uygulanması gerekmektedir. Ancak, uygulamaların sonucunda başarı oranının %90’ın üzerinde olduğu belirtilmektedir.

Egali Clinic, Mezoled aşılama yöntemiyle saç bakımında devrim yaratırken, hastalarına kaliteli ve yenilikçi bir hizmet sunmayı hedefliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.