SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

’Oğlum için tabutta uyudum ’’

’Oğlum için tabutta uyudum ’’
Bu haber 10 Mart 2021 - 16:51 'de eklendi. 97 kez görüntülendi.

66 yaşındaki Urfalı Avaş Arslantay Gaziantep’te cezaevinde olan oğlunu maddi yetersizlikler ve sağlık sorunları nedeniyle ziyaret edemiyor. Oğlunun Şanlıurfa’da bir cezaevine nakledilmesi için gereken parayı veremediğini söyleyen Arslantay, Urfa kamuoyundan yardım bekliyor.

Şanlıurfa’da yaşayan Avaş Arslantay’ın oğlu 6 yıldır cezaevinde bulunuyor. Oğlunun karıştığı bir kavga nedeniyle ceza aldığını ifade eden yaşlı kadın,  çocuğunu maddi yetersizlikler ve yaşadığı sağlık sıkıntıları nedeniyle ziyaret edemediğini söyledi. Oğlunun Şanlıurfa’da bir cezaevine nakledilmesi için talepte bulunduğu ve talebin olumlu sonuçlandığını dile getiren Arslantay,  ‘’Oğlum Urfa’ya gelmek için başvuruda bulunmuş, cezaevi de uygun görmüş, ancak sevk için gereken 1500 TL’yi veremediğimiz için nakil işlemi bekliyor. Bugün oğlumla konuştum, parayı yatırmamızı istedi, yok diyemedim. Eğer parayı bulursak aynı gün Urfa’ya gönderecekler’’ dedi.

‘’Kalacak yerim yoktu caminin tabutunda yattım’’

Oğlunu en son 1 yıl önce görmeye gidebildiğini söyleyen Avaş Arslantay ‘’Oğlumu görmeye en son geçen sene gidebildim. Giderken zar zor yol parası ayarladım. Görüş saatlerinden dolayı bir gün önceden Antep’e gittim. Akşam kalacak yerim olmadığı için bir caminin avlusunda tabutun içinde yattım. Çok çaresizdim, ne yapacağımı kime gideceğimi bilmiyorum. Bu yaşadıklarımı oğluma anlatamadım. Onu görmek için tabutta yattığımı söyleyemedim.’’ ifadelerini kullandı.

Oğlunu ayda bir görebilmek için Urfa’da bir cezaevine nakledilmesi gerektiğini söyleyen Arslantay, yardımseverlerden destek bekliyor. Yardımda  bulunmak isteyen kişi veya kurumlar 0542 336 28 88 numaralı Şanlıurfa Olay Gazetesi iletişim numarası aracılığı ile Avaş Arslantay’a ulaşabilirler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA