SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

Özgür Aksoy Anunnakiler ile izleyicileri gülümsetti

Özgür Aksoy Anunnakiler ile izleyicileri gülümsetti
Bu haber 12 Ekim 2024 - 17:23 'de eklendi. 584.746 kez görüntülendi.

Özgür Aksoy, “Anunnakiler” ile Göz Doldurdu

27 Eylül’de Amazon Prime’da yayına giren “Anunnakiler” adlı sinema filminde sahne alan Özgür Aksoy, performansıyla dikkat çekti. Genellikle mafya rolleriyle tanınan Aksoy, bu kez bir komedi filminde oynayarak izleyicilerden tam not aldı.

Bu duruma istinaden, kendisi ile bir röportaj gerçekleştirdik. Yeni filmiyle ilgili sorularımıza samimi yanıtlar veren Aksoy, şunları söyledi: “Bu filmde oynamama vesile olan, öncelikle rahmetli Aydemir Akbaş ustama ve Türkiye’nin en iyi komedyeni sevgili Şafak Sezer abime teşekkürü borç bilirim. Yaklaşık üç sene önce yaptığımız bir projeydi; bu yayın tarihini ben de bilmiyordum, sürpriz oldu. Bir tebrik ederken yayınlandığını öğrendim, keyifle izledim. Arayıp tebrik edenler oluyor, bu durum da beni sinemaya olan aşkımı daha da arttırıyor ve gururlandırıyor.”

Aksoy, rahmetli Aydemir Akbaş’ın senaryolarını kendisine vasiyet ettiğini belirterek, “Bunun duygusallığını yaşıyorum. Bunu öğrenince hem hüzünlendim hem de mutlu oldum. İnşallah onun çok istediği yazdığı projelerden birini hayata sokacağız en kısa zamanda ve büyük bir keyifle, duyguyla oynayacağım,” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA