SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

Özgür Özel, Kütahya’da: “Sokaktan Korkmayız, Meydanı Boş Bırakmayız”

Özgür Özel, Kütahya’da: “Sokaktan Korkmayız, Meydanı Boş Bırakmayız”
Bu haber 10 Mayıs 2024 - 22:13 'de eklendi. 48.574 kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Kütahya’da CHP İl Başkanlığını ziyaret ederek partililerle buluştu. CHP lideri Özel, daha sonra Kütahya Belediyesine giderek Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ile makamında bir araya geldi. CHP lideri Özel, Kütahya Şehir Hastanesinde tedavisi devam eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz’ı da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

“GÜNÜ GELECEK BU VERGİ SİSTEMİNE DE İSYAN EDECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanlığı’nda yaptığı açıklamada, “Günü gelecek, bu vergi sistemine de hep beraber itiraz edeceğiz, isyan edeceğiz. Artık vergiyi kazandan alacaklar. Garibanın yakasından düşecekler. Bunun için sadece bir şeye ihtiyaç var. Size ihtiyaç var. Meydanları doldurmaya ihtiyaç var. Kim hak arıyorsa yanında olacağız. Gün gelecek vergide adalet mitinginde meydanlarda hep beraber olacağız ” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Kütahyalılara teşekkür ederek, “Biz bugün Kütahya Belediyemize ve Kütahya’da belediye başkanı seçtirdiğimiz arkadaşlarımıza hayırlı olsun ziyareti için geldik. Böyle bir konuşma planlı değildi ama burayı doldurmuşsunuz. Buraya kadar zahmet etmişsiniz. Öncelikle yerel seçim sürecinde emekleriniz için, gayretleriniz için ve Kütahya’da bütün Türkiye’yi şaşırtan yazdığınız destan için hepinize teşekkür ediyorum. Burada değerli milletvekilimiz Ali Fazıl Kasap var. İl başkanımız, ilçe yöneticilerimiz, ilçe başkanlarımız, çok kıymetli belde teşkilatlarındaki görevli arkadaşlarımız. Gençlik kolları, kadın kolları. Herkes burada. İyi ki varsınız. Hepinizin emeklerine sağlık. Televizyonlarda nereleri kazanacağımızı sorduklarında Kütahya’dan büyük sürpriz gelecek demiştim. Hiçbirisi inanmadı. Beni mahcup etmeyen belediye başkanımıza ve örgütümüze teşekkür ediyorum. Kütahya’ya ilk geldiğimde beni Halkçı Liseli Yusuf karşılamıştı. Kaç kişisiniz dedim, iki dedi. Okulda dedim, yedi dedi. Kütahya’da dedim, yedi dedi. Kıyamadım ve sarıldım. Söz vermişlerdi, 58 kişi olmuşlar. Büyümeye devam ediyorlar” diye konuştu.

KAYNAK:CHP

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA