Şahin Çelik `ten Bakan Süleyman Soylu Açıklaması

13 Nisan 2020 - 8:12 'de eklendi ve 58.183 kez görüntülendi.
resim

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Osmanlı Turan Ocakları, Genel Başkanı Şahin Çelik, İçişleri bakanımız soyadının gereğini yapmıştır, Dolayısıyla “SOY’LU” dur.

Bu Ülkede sürekli milletine hizmet etmekle,
Zaman geçiren ve görevini yapanların, Milletinin sesini duymak zorunluluğu vardır, Sayın SOYLU tabiatına uygun hareket etmiş ve halktan gelen sese duyarlılığını göstermiştir. Zaman küsüp oynamıyorum demenin zamanı değil, heleki oyunbozanların kol gezdiği virüs ‘le ittifak kurup, ülkeyi parçalamaya çalıştığı bu süreçte!

Sayın Cumhurbaşkanımız ise, Covid 19 dan daha tehlikeli olan, bir güruh’un çaba ve beklentilerine, yağ sürmemek için, SOYLU gibi hizmet ve dava adamına sahip çıkarak, soysuzlara gereken cevabı vermiştir. İçişleri Bakanımızın kalan ömründe sağlık, hizmetlerinin devamını dilerim

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.