Şanlıurfa’da 4 Çocuk Babası Suya Atlayarak İntihar Etti

02 Ağustos 2021 - 8:26 'de eklendi ve 139 kez görüntülendi.
resim

DSİ Suyu Kesmeyince Sulama Kanalına Atlayarak İntihar Eden Fotoğrafçının Cesedine Ulaşılamıyor.

 

Şanlıurfa’da fotoğrafçılık yapan 4 çocuk babası Hasan C. girdiği bunalım sonucu sulama kanalına atlayarak intihar etti.

 

Mardin yolu üzerinde bulunan Balaban Köprüsüden sulama kanalına atlayarak intihar eden şahsı arama çalışmaları 4 gündür devam ediyor.

 

Acılı aile DSI tarafından suyun kesilmemesi yüzünden şahsın cesedine ulasilamadigini belirterek yetkililerden yardım istediler.4 gün önce intihar eden ve çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edilmesine rağmen aramalardan su ana kadar bir sonuç çıkmadı.

 

Intihar eden Hasan C.’inin oğlunun Tokat’ta Jandarma Astsubay görev yaptığı öğrenildi

[21:18, 01.08.2021] Arif Feraç: DSI SUYU KESMEYINCE SULAMA KANALINA ATLAYARAK İNTİHAR EDEN FOTOĞRAFÇININ CESEDİNE ULASILAMIYOR.

 

Şanlıurfa’da fotoğrafçılık yapan 4 çocuk babası Hasan C. girdiği bunalım sonucu sulama kanalına atlayarak intihar etti.

 

Mardin yolu üzerinde bulunan Balaban Köprüsünden sulama kanalına atlayarak intihar eden şahsı arama çalışmaları 4 gündür devam ediyor.

 

Acılı aile DSI tarafından suyun kesilmemesi yüzünden şahsın cesedine ulaşılamadığını belirterek yetkililerden yardım istediler.4 gün önce intihar eden ve çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edilmesine rağmen aramalardan su ana kadar bir sonuç çıkmadı.

 

Intihar eden Hasan C.’inin oğlunun Tokat’ta Jandarma Astsubay olarak  görev yaptığı öğrenildi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.