SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

Şanlıurfa’daki Silahlı kavgada ölü sayısı 3’e yükseldi

Şanlıurfa’daki Silahlı kavgada ölü sayısı 3’e yükseldi
Bu haber 21 Mart 2022 - 15:15 'de eklendi. 37 kez görüntülendi.

Şanlıurfa’da husumetli aileler arasında dün Eyyübiye ilçesi Ayrancı kırsal Mahallesi’nde yaşanan ve 2 kişinin hayatını kaybettiği kavgada ölü sayısı 3’e yükseldi.

 

Edinilen bilgiye göre , Aralarında daha önceden husumet bulunan akraba iki aile kavga etti. Silahların da kullanıldığı kavgada 6 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine giden ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Balıklıgöl Devlet Hastanesi ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan 15 yaşındaki Hasan Karademir ile babası Mehmet Karademir yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

Balıklıgöl Devlet Hastanesinde tedavi gören 8 yaşındaki Sümeyye Karademir’in de hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 3’e yükseldi. Cenazeler, otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

HABER:GAFFAR KAYMAZ İBRAHİM UYGUR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA