Serdar Ortaç: Karı koca olduk

01 Ocak 2021 - 14:55 'de eklendi ve 334.635 kez görüntülendi.
resim

Haber:Özlem Aslantürk

Serdar Ortaç ile sevgilisi Seçil Gür, Bebek’te görüntülendi. Popçu, çorap satmaya çalışan bir kadından alışveriş yapmak istedi. Bu sırada sevgilisi Seçil 10 TL uzattı.

Ortaç “Bu olmaz be, ayıp! 50 TL vereyim, daha çok dua eder” dedi. Sonra sevgilisinin koluna giren Serdar Ortaç şöyle söyledi: “Karı-koca olduk. Ben karı oldum, koluna giriyorum. ‘Niye?’ diye bir sorun. Çünkü yürüyemiyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.