SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

TERAPİST AHMET TAŞKIRAN, HACAMAT TEDAVİSİNİ ANLATTI

TERAPİST AHMET TAŞKIRAN,  HACAMAT TEDAVİSİNİ ANLATTI
Bu haber 20 Haziran 2020 - 12:00 'de eklendi. 148.527 kez görüntülendi.

ABDULLAH YİĞİT- İSTANBUL -ÖZEL HABER
Terapist Ahmet Taşkıran, 30 yılı Aşkın Profesyonel Olarak yapmış olduğu, Hacamat ve Bel Fıtığı v.b yapmış olduğu tedaviler hakkında açıklamalarda bulundu.

Terapist Ahmet Taşkıran, 1971 Şanlıurfa doğumluyum, Yaklaşık olarak 30 yılı aşkın profesyonel olarak bu işle uğraşıyorum, işlerimi severek yapıyorum, Hacamat Sülük tedavisi ve hastalarıma uyguluyorum, aynı zaman da bel fıtığı boyun fıtığı, skolyoz kıfoz hastalarına bakıyorum, bel ve boyun fıtığı hastalara bölgesel olarak hacamat tedavisi uyguluyorum, bunun yanı sıra sırt taraması komple vücut taraması kafa taraması, hacamat tedavisi uyguluyorum, en güzel hacamat hastalanmadan önce yapılan hacamattır, hacamatın yanı sıra, masaj uyguluyorum, tedavi amaçlı masajlar yapıyorum, özel olarak masaja gelmek isteyen misafirlerimize, isteğe göre, derin doku masajı, balı masajı, aroma teapi masajı, klasık masaj, refleksoloji masajı ve manüel teapi yapıyorum, şifa Allahtan, el bizden.

Hacamat nedir, yaklaşık olarak, Hastalıkların /70 nin Sebebi, yeterli kanın düzenli olarak organlara ulaşmamasıdır. Hacamat kan akışını dengeler.
EN İYİ HACAMAT hastalanmadan önce yapılan hacamatır, Hacamat olan kişinin Bakışı, Anlaması Tat alması, duyusu değişir, ayni zamanda Dokunma koku alma duyusu keskinleşir.

HACAMAT Kan ile alakalı Tüm hastalıklara faydalıdır, Hacamat olmak için hasta olmanıza gerek yok, Hacamat Hastalıklardan önce Korunmak için Uygulanan bir Tedavidi. HACAMAT Yaptıranlar daha az Hastalıklara yakalanır, Daha sağlıklı ve Daha dinç Görünüme Sahip Olur. ACAMAT 3 sebepten ötürü yapılır.

1 Sünnet Amaçlı, 2 Tedavi amaçlı, 3 Korunma
Ama HACAMAT Olduktan Sonra Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar, En az Bir Gün Hayvansal Gıdalardan Uzak Durulmalı, Ekşi Tuzlu Yağlı Ve Ağır Gıdalar Yenmemelidir, Hacamat Olduktan 1 gün Sonra Duş Alınmalıdır, Hacamattan Sonra 3 veya 4 Saat Uyumamalıdır, Bunlara Dikkat Etmek Hacamatın Faydalarını Artırı. HACAMATIN Daha Bir Çok Faydaları Var.

İnsanların mutlaka ve mutlaka zamanı olanların HACAMAT Olması gerekiyor .çünkü sağlık her şeyden önemlidir .

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA