SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

Türkiye’nin seçimine 3 gün kala Muharrem İnce adaylıktan çekildi!

Türkiye’nin seçimine 3 gün kala Muharrem İnce adaylıktan çekildi!
Bu haber 11 Mayıs 2023 - 15:34 'de eklendi. 94.664 kez görüntülendi.

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce kurmaylarıyla buluştu. Adaylıktan çekilip çekilmeyeceği noktasında farklı iddialar ortaya atılan Muharrem İnce kritik bir toplantısı düzenledi. İnce, açıklamasında cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini duyurdu. İnce’nin açıklamaları ise oldukça sertti!

Son dakika haberi! İnce hakkındaki iddialar sonrası soruşturma başlatılmıştı. MP Genel Başkan Yardımcısı Özkal, ‘Bu iftiralar sağlık da bozar psikoloji de bozar’ demişti. Muharrem İnce, ‘İsrailli bir porno sitesinden kesilen görüntülerle montaj yaptılar’ dedi.

‘BUNU MEMLEKET İÇİN YAPIYORUM…’

Memleket Partisi mutlaka Meclis’te olmalıdır. Memleket Partisi’ne her evden 1 oy istiyorum. Saraydan para aldı, çekilemez’ diyenlere sesleniyorum. Benim bu kumpaslardan, montajlardan, sahte dekontlardan, olmayan jiplerden korktuğum yok. 45 gündür buna direniyorum. En son geldikleri nokta ‘O çekilemez, saraydan para aldı, parayı geri mi ödeyecek’ diye soranlar var. Adaylıktan çekiliyorum. Bunu memleketim için yapıyorum. Seçimi kaybettikleri gün tüm suçu bize atacaklar, bahaneleri kalmasın istiyorum.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA