SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

Ünlülerin Foğrafçısı*Nergis Dünya*Marka Haline Geldi

Ünlülerin Foğrafçısı*Nergis Dünya*Marka Haline Geldi
Bu haber 07 Aralık 2019 - 13:02 'de eklendi. 174.034 kez görüntülendi.

Yaklaşık 10 yıldır sektörde bulunan ve birçok ünlü isimle çalışan fotoğraf sanatçısı Nergis Dünya marka olma yolunda emin adımlar ile ilerliyor.

Bülent Ersoy, Yaşar, Pamela, Ümit Besen, Abdurrahman Delen ve ihsan taş başta olmak üzere bir çok ünlünün fotoğrafçılığını üstlenen Nergis Dünya, çektiği bir birinden güzel karelerle yalnız ünlü isimlerin değil, tiyatroların, galaların ve açılışların da vazgeçilmez ismi haline geldi.

Yakın bir zamanda yapımcılığını İhsan Taş’ın üstleneceği güzel bir sinema projesinin kamera arkası görüntülerini çekmeye hazırlanan Nergiz Dünya 20 yıldır sağlık sektöründe hizmet vermiş bir sağlık memuru ve doğum koçu olarak bu işe doğum fotoğrafçısı olarak başladım fotoğraf çekmeyi çok sevdiğim için bu işi profesyonel olarakta yapmaya karar verdikten sonra ilk profesyonel deneyimimi levent kırca sahnesinde yaşadım. 2 sezon devam ettim. Arka arkaya gelen sahne çekimleri ve sanatçı çekimleri ile fotoğraf santında *marka olmayı hedefledim. Beni bu zirveye taşıyan sevgi ve saygı duyduğum, çalışma fırsatı bulduğum sanatçılarıma teşekkürü bir borç bilirim* diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA