SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

Urfalı Yazar Morçiçek’ten Önemli Uyarı

Urfalı Yazar Morçiçek’ten Önemli Uyarı
Bu haber 13 Şubat 2021 - 10:03 'de eklendi. 4.602 kez görüntülendi.

Urfalı Yazar Morçiçek’ten Önemli Uyarı

Urfadabugun.com haber sitemizin yazarı Nabi Morçiçek, madde bağımlılığıyla mücadelede milli birliğin önemine vurgu yaptı.

Sinek öldürmekle bataklık kurumaz başlığıyla ele aldığı madde bağımlılığı ve bununla brlikte yaklaşan tehlikeyi ele alan Urfadabugun.com haber sitemizin yazarı Nabi Morçiçek, mücadelede duyarlılığa ve topyekün yek vücut olunması gerektiğinin altını çizdi.

 

Köşe yazarımız Nabi Morçiçek yazısında şu görüşlere yer verdi; “Çok uzun yıllardır mücadele ettiğimiz uyuşturucu illeti son günlerde iyice vede ahlaki değerlerimize saldırırcasına toplumumuzu özelikle gençlerimizi kıskacına almış durumda,  peki bizler bu zehir ile mücadalede üzerimize düşen sorumlulukları yerine getiriyormuyuz?

 

Güvenlik güçlerimizin olağan üstü çabasına nekadar destek veriyoruz? Görmezden geldiğimiz, bana dokunmayan yılan bin yaşasın dediğimiz bu zehir birgün mutlaka bizede dokunacak hemde en can yakıcı tarafından.

 

Daha birkaç gün önce peygamberler şehri güzel Şanlıurfa’mızın kültürel ve manevi değeri ulu Caminin kabloları çalındı. Bunu yapan gençlerimiz uyuşturucu batağında çaresiz çırpındıkları ve çıkış yolu olarak manevi değerimizi yağma ederek, kabloları satıp zehir alabilmek için!

 

Ezanımız sustu. Bunu niçin farkedemiyoruz? Bu zehiri çocuklarımıza değdiren baronları ve bunu temin eden vatan düşmanlarına karşı savaşmalıyız, ziraa bu kounuda güvenlik güçlerimiz okadar çok savaş içindeki bizde vatandaş olarak daha fazla farkında olmalıyız.

 

Bu ülkenin gençleri dere kenarlarında bu zehir yüzünden ölüyor, bu ülkenin gencecik kızları bu zehir yüzünden fuhuş bataklığına sürükleniyor, bu ülkenin her aklı başında olan bireyleri haydi artık daha çabuk uyanın daha çok farkında olun, bu uyuşturucu bir terördür. Uyuşturucu çocuklarımızı bizden koparan bir vatan hainidir.

 

Son zamanlarda güzel memleketim Şanlıurfa’da gördüğümüz duyduğumuz her olay bu zehiri işaret etmektedir. Uyanın! Kızlarımızı delikanlılarımızı bu uyuşturucu illetine teslim etmeyelim. Bu vatanın haini uyuşturucu öyle hemen bitmez. Fakat unutulmamalıdır ki, Bu vatanın Yiğitleride bitmez Tüm farkında olmaya razı olanlara saygılarımla.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA