SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

Urla’da Klasik Otomobilciler Festivali Coşkuyla Kutlandı

Urla’da Klasik Otomobilciler Festivali Coşkuyla Kutlandı
Bu haber 05 Haziran 2024 - 12:14 'de eklendi. 96.569 kez görüntülendi.

İzmir İlçesi Urla’da Klasik Otomobilciler Festivali Coşkulu Kutlandı

 

Urla Belediyesi ve İzmir Klasik Otomobilciler Derneği’nin işbirliğiyle düzenlenen Klasik Otomobilciler Festivali, 12. yılında yoğun katılım ve coşkuyla kutlandı. Geçmişe muhteşem bir yolculuk deneyimi yaşatan etkinlik, Urlalılar başta olmak üzere İzmir Klasik Otomobilciler Derneği (İZKOD) ve diğer illerden gelen katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Ankara, İstanbul, Bursa, Konya gibi şehirlerden gelen otomobil tutkunları, festival boyunca nostalji dolu anlar yaşadılar.

 

Festival, klasik otomobil tutkunlarını bir araya getirerek eski zamanların eşsiz atmosferini Urla’nın tarihi sokaklarında yaşattı. Renkli defileler, özel sergiler ve yarışmalarla dolu olan etkinlik, katılımcıların gözdesi oldu. Urlalılar ve ziyaretçiler, festival boyunca klasik otomobillerin eşsiz güzelliklerini yakından tanıma fırsatı buldular.

 

Urla Belediye Başkanı ve İZKOD yetkilileri, festivalin her yıl daha da büyüyerek katılımcıları memnun ettiğini belirtirken, etkinliğin bu yıl da unutulmaz anılara sahne olduğunu vurguladılar.

HABER: İZMİR. T.

ÖZLEM YALÇINKAYA

Urla'da Klasik Otomobilciler Festivali Coşkuyla Kutlandı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA