SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

YAZAR YAĞMUR ERTEKİN’DEN İKİNCİ KİTAP MÜJDESİ

YAZAR YAĞMUR ERTEKİN’DEN İKİNCİ KİTAP MÜJDESİ
Bu haber 13 Nisan 2021 - 13:10 'de eklendi. 234.848 kez görüntülendi.

Yazar Yağmur ERTEKİN, Asker bir ailenin kızı olarak 12 Haziran 1987’de Adana’da dünyaya geldi.

Babasının mesleği gereği Anadolu’nun çeşitli ilçelerinde eğitim öğretimini devam ettirdi.

Anadolu’nun kültür mozaiği içinde büyüyen Yazar Yağmur Ertekin, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü kazandı ve bu üniversiteden 2010 yılında mezun oldu. Aile ve Çalışma Sosyal Politikalar Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğünde Uzman olarak görev yapmaya başlayan Yağmur ERTEKİN yazınsal çalışmalarda da bulundu.

‘’Ötekileri Görmek’’ kadın ve göç hikayeleri adlı kitabi 2020 yılında kitapseverlerin beğenisine sunuldu. Yazarın çeşitli röportajlarından oluşan kitapta Irak Türkmenleri, İranlılar, Ruslar ve Afganlar ile ilgili hikayelerden oluşmaktadır.

Kitap herkes tarafından çok beğenildi ve yurtlarını terk etmek zorunda kalan insanlara karşı empati  becerisini geliştirdi.

Yazar Yağmur ERTEKİN, dünyayı kasıp kavuran korona virüs sürecini anlatan yepyeni bir kitapla okurlarının karşısına çıkıyor.  Kitapta hastanede geçen zor tedavi süreci  konu ediniliyor.

İkinci kitabı için hastane doktorlarıyla sürekli iletişim halinde olduğunu aktaran Yazar Yağmur ERTEKİN bir okur heyecanıyla ikinci kitabının raflarda yerini almasını bekliyor.

K

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA