Zehra Söylemez `den Ramazan ayı mesajı

23 Nisan 2020 - 8:16 'de eklendi ve 173.701 kez görüntülendi.
resim

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL
Gelecek Partisi Konya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Söylemez, Ramazan ayı dolasıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Söylemez Mesajında; “ Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif Milletimiz İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Cenab-ı Allah ibadetlerimizi kabul eylesin, bizleri birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramına kavuştursun.

Ramazan ayına girmemiz vesilesiyle rahmet kapılarının ardına kadar açıldığını ve bu mübarek ayda, yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini yaşayıp yaşatmalıyız. On bir ayın sultanı Ramazan Ayına ulaşabilmenin sevinci içerisindeyiz. Ramazan ayı her şeyden önce paylaşmanın, sevginin, beraberliğin, aynı zamanda nefsimizi terbiye etmenin ön plana çıktığı, bütün inananlar için çok özel bir aydır. Güzel ahlakın en üst mertebede uygulayıcısı ve tamamlayıcısı Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V)’in bereketini ve güzelliğini müjdelediği bu mübarek ayda, kardeşliğin ve hoşgörünün en üst seviyede yaşanacağına inancım sonsuzdur.

Manevi duyguların en yoğun şekilde yaşandığı, sadece oruç tutmakla yetinmeyip, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve hoşgörüyle en yüksek noktalara eriştiğimiz Mübarek Ramazan Ayı’nın Konya ilimize, Ülkemize ve tüm İslam âlemine bereket ve huzur getirmesini temenni ederken, Yüce Allah’tan, bütün inananların hayırlara vesile olacak dualarının ve ibadetlerinin kabul olmasını, Ülkemizi etkisi altına alan yeni tip korona virüs salgınından kurtarmasını dilerim. Huzur ve kardeşlik içerisinde bayrama kavuşmamızı Rabbimden niyaz ederim”.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.