Zehra Söylemez `den Turgut Özal’ın Ölüm Yıl dönümü Mesajı

17 Nisan 2020 - 5:39 'de eklendi ve 76.326 kez görüntülendi.
resim

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL
Gelecek Partisi Konya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Söylemez, Turgut Özal’ın 27. Ölüm yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Söylemez, Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın vefatının 27’nci yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında,  “Milletimize demokratik bir ses, bir nefes, özgürlük mihmandarı, Türkiye Cumhuriyetinin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı vefatının 27. yılında rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Türk siyasi tarihinde eşine az rastlanır bir şekilde dört eğilimi tek çatı altına toplayan Turgut Özal, yeni bir çığır açmıştır. Yönünü millete dönen, modern Türkiye’nin temellerini atan, höş görü, barışçıl, sabır timsali, hizmet adamı, gönül insanı olan merhum Özal, gelecek kuşaklara temiz bir siyasi miras bırakmıştır. Çileli, zor siyasi bir mücadelenin sonunda Rahman-ı Rahime kavuşan Turgut Özal’ımızı vefatının 27. yılında tekrar anıyor, Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.