SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

GELECEK PARTİSİNDEN TÜRKİYE GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONUNA ZİYARET

GELECEK PARTİSİNDEN TÜRKİYE GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONUNA ZİYARET
Bu haber 12 Nisan 2021 - 22:25 'de eklendi. 3.457.112 kez görüntülendi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili Abdullah Başcı, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İstanbul İl Başkanlığına atanan Ekrem Köse’yi makamında ziyaret etti.
Abdullah Başci, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonunun çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve çok başarılı bulduklarını ifade etti. Türkiye’nin geleceğinin inşası ancak ve ancak gençlerde olduğunu ve Gelecek Partisi olarak her zaman bu çalışmalara öncülük eden Konfederasyonları destekleyeceklerini aktardı.
Bascı Türkiye genelinde 1 milyon 800 bin üyesi olan Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu ülkemiz için çok kıymetlidir. Dedi.
Türkiye’de bu tür teşkilatlanmaların çalışmalarını çok önemli bulduklarını aktardı.
Başkan Ekrem Köse nazik ziyaretlerinden dolayı Abdullah Bascı’ya çok teşekkür etti. Ekrem Köse konfederasyonumuzda birçok milli sporcu ve hakem ooldugunu ve ülkemizi uluslararası arenada zirveye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Dedi.
Abdullah Bascı Gelecek Partisi olarak her zaman tüm sporcuların ve hakemlerin yanında yer alacaklarının sözünü verdi.
Ülkemizin geleceği olan gençlere sahip çıkmak her zaman bizim önceliklerimiz arasında olacak. Dedi.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başcı ile yaptığımız röportajda kendisinden şu bilgileri aldık. Geçen hafta Güneydoğu turuna Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ile birlikte çıktıklarını Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis ve Kahramanmaraş’ta halk ile bulustuklarını aktardı. Edirne’den Ardahan’a yurdun tüm kesimlerine ziyaretler gerçekleştirdiklerini ve ülke genelinde tüm teşkilatlanmanın güçlü bir biçimde gerçekleştiğini aktaran Başcı inşallah bu yolculuğumuz daha da güçlenecek. Dedi.
Abdullah Başcı Gelecek Partisi olarak bizler mağdur ve mazlum herkesin yanında yer alacağız. Esnafımız şu an kan ağlıyor. İnsanlarımız evlerine ekmek götüremiyorlar bütün bu zorlukların üstesinden gelmek için Ülkemizin geleceği için bizler Gelecek Partisi olarak Allah’ın izniyle iktidara geleceğiz. Dedi.

K

K

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA