SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

SANKON’DAN M. RIFAT HİSARCIKLIOĞLU’NA KUTLAMA MESAJI

SANKON’DAN M. RIFAT HİSARCIKLIOĞLU’NA KUTLAMA MESAJI
Bu haber 04 Haziran 2023 - 22:54 'de eklendi. 85.660 kez görüntülendi.

Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkan Yardımcısı Şener Koçak, SANKON Yönetim Kurulu adına yapmış olduğu yazılı açıklamasında, yeniden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanlığına seçilen M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ve Yönetim Kurulunu kutlayan yazılı bir mesaj yayınladı.

Şener Koçak, yazılı açıklamasında, sivil toplum kuruluşları ülkemiz için önemlidir. Küreselleşme çağındaki günümüzde sivil toplum örgütleri toplumları yönlendiren, çalıştıran temel faktördür. Sivil toplum kuruluşları, demokratik düzenin bir parçası olarak, çözüm üretmek için görüş oluşturarak veya sesi duyulmayanların sesi olarak önemli konuları dile getirmektedirler. Politika ve strateji oluşturmada bilgi ve deneyim aktararak, ülke sorunlarına çözüm üretilmesine katkı sağlamaktadırlar. TOBB’de ülkemizde bu tür çalışmaları bugüne kadar başarıyla yerine getirmiştir.

Şener Koçak, yazılı açıklamasının devamında, 79. Olağan Genel Kurulu sonrası yeniden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanlığına seçilen Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ve Yönetim Kurulunu tebrik ediyoruz ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA