SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

Denizli’de 65 yaş ve üstüne sokağa çıkma kısıtlaması

Denizli’de 65 yaş ve üstüne sokağa çıkma kısıtlaması
Bu haber 11 Kasım 2020 - 16:27 'de eklendi. 354.761 kez görüntülendi.

Denizli’de yeni tip koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında, 65 yaş ve üstü vatandaşların 11.00-16.00 saatleri dışında sokağa çıkmasına kısıtlama getirildi.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Vali Ali Fuat Atik başkanlığında toplandı.

Valiliğin açıklamasında şunlar da kaydedildi:

“11.00-16.00 arasındaki saatler dışında sokağa çıkma yasaklaması olan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızdan, kamu görevinin niteliği, mevcut durumun aciliyeti ve kamu hizmetinin sürekliliğinin sağlanmasında hizmetine ihtiyaç duyulacak doktorlar, sağlık çalışanları, eczacılar, belediye başkanları, sosyal hizmet kuruluşları görevlileri vb. olmak üzere kamu görevlileri ile kamu hizmeti yürütenlerin,

İşletme sahibi, esnaf, tüccar, sanayici, serbest meslek sahipleri ile çalışanlardan aktif sigortalılıklarını gösteren SGK hizmet belgesi, vergi kaydı, şirket yetki belgesi olanların, meslek odaları başkanlarının, basın kartı olan gazete, radyo ve televizyon kuruluşlarında görevli olanların muaf tutulmasına karar verilmiştir.”

Açıklamada ayrıca, kararlara uymayanlar hakkında adli işlem başlatılacağı da aktarıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA