SON DAKİKA

Kanal 7 Haber

Ünlü Doktora Tepkiler Giderek Artıyor

Ünlü Doktora Tepkiler Giderek Artıyor
Bu haber 30 Haziran 2020 - 12:59 'de eklendi. 84.822 kez görüntülendi.

Haber: İbrahim UYGUR

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden katıldığı bir programda Şanlıurfa kadınların kilolarıyla dalga geçen ünlülerin doktoru olarak ta bilinen Dr. Faruk Öncel, yorumları esnasında kendi kilolarını kapatmayı unuttuğu dikkatlerden kaçmadı.
Sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen programda Urfalı kadınları tembel ve kilolu olduklarını söyleyerek adeta dalga geçen ünlülerin doktoru Faruk Öncel’e duyarlı Şanlıurfalı vatandaşlar yine sosyal medya üzerinden tepkilerini sürdürmeye devam ettiler.
Dr. Öncel’in sosyal durumlardan habersiz bir şekilde eleştiri yağmuruna tuttuğu Urfalı kadınları programda anlatıldığı gibi olmadığını belirten vatandaşlar, doktor Öncel’in tembel ve kilolu şeklindeki ithamlarını sergilerken elleriyle aynı şekilde tarif etmesi ise vatandaşların duruma tepki göstermelerine neden oldu.
Ünlü doktorum bu anlatımları esnasında kendi kilosuna dikkat etmediğini belirten vatandaşlar; “Şanlıurfa ve Şanlıurfalı kadınlar öyle programlarda anlatıldığı gibi değildir. Asla bizim analarımıza eşlerimize ve bacılarımıza kimse bu şekilde bir yaklaşım sergileyerek tembel ve kilolu deme hakkına sahip değildir.
Ünlülerin doktoru olarak bilinen sayın Öncel’in o halde bilmesi gereken en önemli konu ise tedavilerini gerçekleştirdiği ünlülerin birçoğunun evlerinde hizmet elemanı ve çocuk bakıcısı çalıştırdığı gerçeğidir. Şanlıurfa’da kadınlar tembel değildir. Tüm evin yükünü çocuklarda dahil onlar üslenmiştir.
Öyle ünlülerin bir ya da iki çocuğu gibi az bir familya ile değil, en az 5 çocuğa bakarak, onların bakımının yanı sıra ev işleri ile ve yemekle ilgilenir ve eşini de akşam karşılayarak önüne rabbimizin o akşam vermiş olduğu nimet her ne yemeği olursa olsun sofrasını kurarak hizmetini sunar.
Urfalı kadınlar sorumluluğunun bilincindedirler. Urfalı kadınlar bu ilin kurtuluş savaşında eşine ‘şehitlik sana yakışır’ diyerek cesaretini arttıran analarımızdır. Öyle programlarda anlatıldığı gibi kilolu ve tembel değildir.
Ayrıca hiçbir Urfalı erkek, eşim kilo almış diyerek bahane üretmez. Eşini her haliyle sever ve ona saygı duyar. Çünkü eşi çocuklarının annesidir. Urfa erkekleri duracağı yeri ve söyleyeceği sözü çok iyi bilir. Bu yorumu yapan sayın doktorumuz, kendi kilolarından sanırız ki habersiz olmalı. Elleri ile Urfa kadınlarını tarif eden Sayın Öncel, bu süreçte kendi kilolarını gizlemeyi unutmuş olmalı.” şeklinde konuştular.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA